Winnende idee AMX-week voor Bravis

De winnaar van de AMX week is bekend! Vorige week startten drie studententeams bij Bravis met hun challenge. Het AMX-team dat aan het eind van de week door Bravis werd uitgeroepen als winnaar, ging er later die dag ook met de eerste prijs van alle AMX inzendingen vandoor! Wat het idee van de vier Avans studenten was?

Onze opdracht voor de AMX-deelnemers was duidelijk: bedenk een ludieke toepassing voor het inwerken van nieuwe medewerkers op de SEH. De drie studententeams gingen enthousiast aan de slag. Aan het eind van de week, vrijdag 12 april, presenteerden zij hun ideeën in de aula. Alle drie de teams hadden innovatieve, creatieve en ‘out-of-the-box’-ideeën. Van een inwerkgame op je mobiel tot een interactieve Bravis Wegwijs-app. 

Winnende idee 

Het winnende idee voldeed aan alle criteria en was al heel concreet gemaakt door de studenten. Ze bedachten een route over de SEH met op verschillende plekken QR-codes. Als een nieuwe medewerker die QR-code scant met zijn telefoon, krijgt hij/zij een filmpje te zien waarin een collega zich voorstelt en vertelt wat je moet weten over deze plek. Bijvoorbeeld over de nooduitgang, een apparaat of de alcoholdispenser. Zo leer je niet alleen je collega’s kennen, maar ook je werkplek. Het groepje had zelfs een werkend prototype gebouwd! Het winnende idee wordt zeker ingezet en verder uitgewerkt. Het is niet alleen toepasbaar voor de SEH, maar ook voor de andere afdelingen binnen Bravis. Dat het idee niet alleen bij Bravis in de smaak viel, maar ook door Avans Hogeschool hoog beoordeeld werd, bleek toen het groepje ook door hen werd uitgeroepen tot winnaar. We hebben het getroffen met zulke innovatieve studenten! Bedankt voor jullie ideeën!