Vrijwilligers beter herkenbaar

Een groot deel van de ruim 220 vrijwilligers in het ziekenhuis krijgt nog dit jaar een Bravis sjaaltje of stropdas uitgereikt. Hierdoor zijn ze voor patiënten en bezoekers beter herkenbaar als Bravismedewerkers én leveren ze een positieve bijdrage aan de uitstraling van het ziekenhuis!

Oranje/rood

Voor de gastvrouwen geldt dat ze een sjaaltje in de kenmerkende Bravis huisstijlkleur oranje/rood krijgen, de gastheren zijn herkenbaar aan de oranje/rode Bravis stropdas. 
De vrijwilligers zelf zijn zeer tevreden. Zo vormen de dames Jacqueline en Elly al enige tijd samen een duo op de locatie Roosendaal en zijn zij voor de bezoeker warme, gastvrije gezichten bij de hoofdingang. Om representatief voor de dag te komen stemmen zij daarom elke week hun kleding op elkaar af. “We zijn toch vaak het eerste herkenbare aanspreekpunt voor bezoekers en patiënten,” zegt Elly. “Met dit sjaaltje zijn we veel beter zichtbaar.”

Heel praktisch

“Sommige mensen voelen zich verloren als ze het ziekenhuis binnenstappen,” vult Jacqueline haar collega aan. “Wij wijzen hen de weg of begeleiden ze tot de afdeling. De nieuwe Bravis-sjaal is heel praktisch voor de herkenbaarheid. We hebben al heel veel complimenten gekregen!” 

Op de foto: de Roosendaalse gastvrouwen Elly (links) en Jacqueline.