Team Bravis weer in actie voor SGOrun

Op zaterdag 21 september klonk het startschot voor de vierde editie van de SGOrun: een sponsorestafetteloop waarbij teams van deelnemende ziekenhuizen uit heel Nederland over een afstand van minimaal 75 km van hun eigen SEH naar een andere SEH lopen. Ook team Bravis was weer van de partij! 

De SGOrun is een landelijk initiatief van SEH-artsen om op ludieke en sportieve wijze geld in te inzamelen voor het Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds (SGOfonds). Dit fonds verstrekt subsidies om wetenschappelijk onderzoek binnen de spoedeisende geneeskunde mogelijk te maken. 

Van Bergen op Zoom naar Dordrecht

Twee keer eerder heeft Bravis meegedaan aan dit landelijke evenement. Toen voerde de SGOrun de teams naar de ziekenhuizen in Goes en Tilburg. In september vertrok het team vanaf het voorterrein op locatie Bergen op Zoom en liep het via Bravis Roosendaal naar de eindbestemming: het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Naast Bravis deden dit jaar nog 25 andere ziekenhuizen mee.

Team Bravis

Team Bravis bestond uit een grote groep sportieve collega's, die in estafettevorm afstanden aflegden van 10 tot 35 km. Naast de lopers waren er fietsers, die de lopers een hart onder de riem staken.