Kinderartsen fietsen voor KiKa tijdens Cyclesensation

Vijf kinderartsen hebben op zaterdag 2 februari drie uur lang gefietst voor Stichting  KiKa tijdens Cyclesensation in de St. Jan in Roosendaal. Deze spinningmarathon werd voor de tiende keer georganiseerd door Team Doelbewust, om geld bij elkaar te verzamelen voor aan kanker gerelateerde doelen. De opbrengst van het Kidsblok doneert Team Doelbewust aan Stichting Kinderen Kankervrij (KIKA).

Aan het hart

"Dat is uiteraard een doel dat iedereen, maar zeker ook ons als kinderartsen aan het hart gaat," benadrukt kinderarts Christel Lewiszong. "Daarom hebben wij besloten om met vijf kinderartsen gedurende het gehele kidsblok van 12.00 tot 15.00 uur mee te gaan fietsen. We hebben iets verteld over kinderkanker, de kinderen mochten vragen stellen en daarna gingen we op de pedalen!"

Geweldig evenement

De kinderartsen Christel Lewiszong, Sultan Duyar, Ann de Naeyer, Stephanie de Crom, Nathalie van Werkhoven hebben er zichtbaar van genoten. "Wat een geweldig evenement," roepen zij enthousiast. "En wat een prachtig bedrag is er tijdens het kinderblok bij elkaar gefietst!” Aan het eind van het Kidsblok kon een totaalbedrag van € 26.300 ingevuld worden op de cheque voor KiKa.