Bijdrage van Golfvereniging de Stok voor Vrienden Bravis

Piet van den Kieboom, voorzitter van de Vrienden van Bravis, nam onlangs een cheque ter waarde van € 2.650 in ontvangst. Het bedrag werd overhandigd door Golfvereniging de Stok.

VR-brillen

Piet van den Kieboom is erg blij met deze cheque: “Met dit mooie bedrag gaan we een aantal Virtual Reality (VR) brillen aanschaffen voor kinderen die geopereerd worden. Deze brillen geven kinderen de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de operatie. Via een filmpje krijgen ze een kijkje in wat hen te wachten staat bij en tijdens de operatie. Het neemt voor een groot deel de spanning en stress weg, wat het herstel na de operatie ten goede komt.” 

Diverse acties

In een sfeervolle golfambiance werd de cheque aan Piet overhandigd. De herencommissie van Golfvereniging de Stok had het geld de afgelopen maanden via diverse acties opgehaald. Ze hebben onder meer loten verkocht en wijn, handdoekjes en bodywarmers verkocht. 

Op de foto v.l.n.r.: Bert Weerheim (Golfvereniging de Stok), Piet van den Kieboom (voorzitter stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis).