Bezoek 50PLUS-partij aan Bravis ziekenhuis

Op 25 februari bracht een afvaardiging van de politieke partij 50PLUS een bezoek aan het Bravis ziekenhuis Roosendaal. Zij kregen een rondleiding in het Oncologie Centrum en spraken met Hans Ensing (voorzitter Raad van Bestuur) en Richard Pal (voorzitter medische staf) over de ontwikkelingen binnen ons ziekenhuis.

50PLUS behartigt de belangen van 50-plussers in Nederland. Het bezoek werd gebracht door de heren Brouwers, Meijboom en Spijker. Zij kregen op het Oncologie Centrum een uitgebreide rondleiding van zorgmanager Gerard Groenendijk. Gerard: "We hebben gesproken over de rol en inzet van onze life coaches. Een life coach is het aanspreekpunt voor patiënten met vragen, problemen en zorgen rondom hun ziekteproces. Dit concept werd enthousiast ontvangen. Ook was er interesse voor de aanpak van ons ziekenhuis met betrekking tot de lateralisaties."
De heren spraken daarnaast met Hans Ensing en Richard Pal over de ontwikkelingen binnen Bravis, waaronder het proces rondom de nieuwe hoofdlocatie en het beleidsplan ‘Samen word je beter’ voor de jaren 2019-2021.